Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Henrik Nilsson och Inrego finalist i Entrepreneur Of The Year

Inregos grundare Henrik Nilsson har nominerats till den prestigefulla utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year (EOY) som revisions- och konsultjätten EY står bakom. EOY arrangeras i över 60 länder och är ett av världens största entreprenörspriser. 

Inrego och Henrik Nilsson är en av tio entreprenörer som har gått vidare till EOY:s Stockholmsfinal som avgörs den 7 november. I januari går den nationella finalen av stapeln och i juni hålls världsfinalen.

- Jag känner mig hedrad över nomineringen och tycker att det är särskilt roligt att vår bransch, IT-återanvändning, uppmärksammas. Detta är ju en tävling för entreprenörer men jag vill också framhålla att detta inte hade varit möjligt utan Inregos framstående intraprenörer och medarbetare som varje dag arbetar för att öka återanvändningen i samhället och hjälpa organisationer att ta vara på sina resurser mer effektivt. Tillsammans med våra kunder skapar vi ett mer hållbart samhälle, säger Henrik Nilsson.

Tidigare år har utmärkelsen tilldelats bland andra grundarna bakom Klarna AB, Fabian Bengtsson, Netonnet Group AB och Filip Tysander, Daniel Wellington AB.

Ämnen

Kontakter

Isabell Millestu

Isabell Millestu

Presskontakt Kommunikationsansvarig Kommunikation och hållbarhet +46-720923759

Vi ställer om världens IT-konsumtion till att bli hållbar

Inrego har en central roll i den cirkulära ekonomin och är ett av få exempel på företag som jobbat med cirkulär ekonomi i praktiken under en lång tid. Genom vår cirkulära affärsmodell kombinerar vi affärer med att minska resursutnyttjandet.

Inrego

Kemistvägen 3
183 79 Täby
Sverige