Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Inrego fortsätter växa

Inrego växer och rekryterar fem nya talanger till kontoret utanför Stockholm. Mikael Thylander, Thomas Rockmyr, Adem Mohammed, Veronica Olderin och Johannes Andersson, är nya medarbetare som på olika sätt kommer att arbeta för att öka återanvändningen av IT och därigenom minska påverkan på klimatet.

- Vi ser en ökad efterfrågan på begagnad IT-utrustning och tjänster kring återanvändning av IT och därför förstärker vi nu med flera nyckelpersoner för att kunna växa snabbare, säger Jonas Karlsson, VD för Inrego.

Nya medarbetare på Inrego:  

Mikael Thylander: ny IT-säljare på Inrego med inriktning mot svenska företagskunder. Mikael kommer närmast från Xerox.

Thomas Rockmyr: nyanställd KAM på Inrego med inriktning mot både privat och offentlig sektor. Arbetade dessförinnan på Itella Information AB.

Adem Mohammed: IT-broker och KAM på Inregos tradingavdelning. Har tidigare arbetat som IT-säljare på Elgiganten och PC-City.

Veronica Olderin: ny inköpare och importkoordinator på Inregos tradingavdelning. Hon kommer närmast från Pocket Mobile AB.

Johannes Andersson: nyanställd programmerare på Inregos IT-avdelning. Johannes kommer närmast från en liknande tjänst på Sphinxly.

För mer information:
Jonas Karlsson, VD, Inrego, mobil: 0708-660 208, e-post: jonas.karlsson@inrego.se
Fredrik Nilsson, informationschef, Inrego, mobil: 073-933 50 49, e-post: fredrik.nilsson@inrego.se 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Isabell Millestu

Isabell Millestu

Presskontakt Kommunikationsansvarig Kommunikation och hållbarhet +46-720923759

Vi ställer om världens IT-konsumtion till att bli hållbar

Inrego har en central roll i den cirkulära ekonomin och är ett av få exempel på företag som jobbat med cirkulär ekonomi i praktiken under en lång tid. Genom vår cirkulära affärsmodell kombinerar vi affärer med att minska resursutnyttjandet.

Inrego

Kemistvägen 3
183 79 Täby
Sverige