Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Jonas Karlsson ny VD för Inrego AB

Jonas Karlsson tar nu över VD-rollen på Inrego som är specialiserade på återanvändning av IT-utrustning. Han har arbetat på Inrego sedan 1999 i ett flertal ledande befattningar, senast i rollen som vice VD och affärsområdeschef för tjänsteområdet.

Jonas Karlssons huvudfokus blir att förstärka den position Inrego har tagit på marknaden och leda Inregos fortsatta expansion i Sverige och Norden.

- Det känns otroligt spännande och inspirerande att ta över VD-rollen, säger Jonas Karlsson. Vi har under de senaste åren utvecklat vårt koncept och våra processer för att kunna tillgodose de växande behoven av säkra och kostnadseffektiva lösningar som minimerar den använda IT-utrustningens påverkan på miljön. Nu är målet att ta konceptet vidare även utanför Sveriges gränser.

Henrik Nilsson, som grundade företaget 1995,kommer fortsättningsvis att fokusera på strategisk ledning och affärsutveckling i rollen som ägare och styrelseordförande.

- Jonas har varit med från början och alltid spelat en viktig roll för Inregos framgång. Jag är väldigt nöjd över rekryteringen och det känns extra kul att den allra bästa kandidaten till jobbet fanns internt. Vi får nu en tydligare ansvarsfördelning i organisationen och större möjligheter att fokusera på tillväxt och utveckling där jag kommer att fortsätta ge allt för bolaget, säger Henrik Nilsson.

För ytterligare information kontakta:

Henrik Nilsson, avgående VD Inrego AB
henrik.nilsson@inrego.se, tel: 08-50 10 90 21

Jonas Karlsson, tillträdande VD, Inrego AB
jonas.karlsson@inrego.se, tel : 08-50 10 90 25

Ämnen

Kategorier


Inrego AB är marknadsledande inom tjänster kring teknikskiften med specialkompetens inom återtag, genomgång och vidareförsäljning av den använda IT-utrustningen. Vi agerar över hela Europa och ser till så att denna sista del i teknikskiftet genomförs på optimalt sätt beträffande säkerhets-, miljö- och logistikaspekter. Genom att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön gör vi världen bättre. Det vinner både du som säljer, köper och framför allt miljön på.

Inrego AB grundades 1995 och omsätter idag ca 120 miljoner med 60 anställda. Inrego stod som vinnare av ”Swedbanks Hållbarhetspris” 2010 och är certifierat genom kvalitet: ISO-9001, miljö: ISO-14001, informationssäkerhet: ISO 27001 samt arbetsmiljö OHSAS-18001. Läs mer på www.inrego.se.


Kontakter

Isabell Millestu

Isabell Millestu

Presskontakt Kommunikationsansvarig Kommunikation och hållbarhet +46-720923759

Vi ställer om världens IT-konsumtion till att bli hållbar

Inrego har en central roll i den cirkulära ekonomin och är ett av få exempel på företag som jobbat med cirkulär ekonomi i praktiken under en lång tid. Genom vår cirkulära affärsmodell kombinerar vi affärer med att minska resursutnyttjandet.

Inrego

Kemistvägen 3
183 79 Täby
Sverige