Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny försäljningschef på Inrego AB!

Fredrik Nicklasson har tillträtt tjänsten som ny försäljningschef för Inregos tjänsteförsäljning. Han kommer närmast från Dell, där han varit försäljningschef mot Offentlig sektor. Fredrik kommer även att ingå i Inregos ledningsgrupp.

Inrego AB är marknadsledande inom tjänster kring begagnad IT-utrustning och är verksamma över hela Norden. Fredrik säger själv att högst upp på prioriteringslistan står att vidareutveckla tjänsterna som Inrego AB tillhandahåller kring ett IT-skifte.

- Jag ser en enorm utvecklingspotential inom detta område, där många organisationer behöver utveckla sin syn på hantering av PC - gamla som nya. Här ser jag att Inrego har en viktig funktion att fylla inom vad vi kallar för IT-skiften, säger Fredrik Nicklasson.

Fredrik Nicklasson har en gedigen erfarenhet från IT-branschen där han varit verksam under de senaste 15 åren. Nicklasson kommer senast från en roll som försäljningschef på Dell, där han arbetat med Landsting och kommuner runt om i Sverige. Innan detta var Fredrik försäljningschef på det svenska IT-säkerhetsföretaget, Clavister AB och dessförinnan arbetade Fredrik som affärsområdeschef hos distributören Ingram Micro med fokus på systemprodukter.


För ytterligare information kontakta:
VD Henrik Nilsson
Mobil: 0708-634222 Telefon: 08-50 10 90 21, henrik.nilsson@inrego.se

Marknadsansvarig Ann-Louise Rundin
Mobil: 0704-158178 Telefon: 08-50 10 90 69, ann-louise.rundin@inrego.se

Inrego AB
Enhagsvägen 11
187 40 Täby
Tel: 08-50 10 90 00
Fax: 08-50 10 90 01
www.inrego.com

 

Om Inrego AB
Inrego AB är marknadsledande inom tjänster kring begagnad IT-utrustning. Vi på Inrego är specialiserade på återtag, genomgång och försäljning av den använda IT-utrustningen. Vi agerar över hela Norden och ser till så att denna sista del i IT-skiftet genomförs på optimalt sätt beträffande säkerhets-, miljö- och logistikaspekter. Dessutom säkerställer vi att våra kunder erhåller maximalt värde för sin gamla utrustning.
Inrego AB grundades 1995 och omsätter idag ca 100 miljoner med 40 anställda i sitt kontor samt den 3000 m² stora logistikanläggning i Täby, norr om Stockholm. Inrego är certifierat genom kvalitet ISO-9001 och miljö ISO-14001. Inrego har fått utmärkelserna "Årets Superföretag 2008" av Veckans Affärer samt är utnämnt som Gasell-företag 2008 av Dagens Industri.

 

 

 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Isabell Millestu

Isabell Millestu

Presskontakt Kommunikationsansvarig Kommunikation och hållbarhet +46-720923759

Relaterat innehåll

Inrego samlar på sig ytterligare utmärkelser!

Inrego AB som är marknadsledande inom tjänster kring begagnad IT-utrustning har än en gång visat att verksamheten med att förlänga livet på IT-produkter och minimera elektroniskt avfall så mycket som möjligt är ett fungerande recept på framgång.

Vi ställer om världens IT-konsumtion till att bli hållbar

Inrego har en central roll i den cirkulära ekonomin och är ett av få exempel på företag som jobbat med cirkulär ekonomi i praktiken under en lång tid. Genom vår cirkulära affärsmodell kombinerar vi affärer med att minska resursutnyttjandet.

Inrego

Kemistvägen 3
183 79 Täby
Sverige